Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furco FC (1601984) - Django Unchained (1600967) » 501706288: T45/J12/IX

Liga 501706288 Información oficial sobre el partido 501706288 en Hattrick

14.02.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IX.686 (60957)

Furco FC Alineación oficial del equipo 'Furco FC' en el partido 3 - 3 Django Unchained Alineación oficial del equipo 'Django Unchained' en el partido
Cosme Guerola (28') 1 - 0
1 - 1 Modestio Quevedo (63')
1 - 2 Manuel Verdenosa (64')
Amadeu Pineda (76') 2 - 2
2 - 3 Alex Baciu (84')
Cosme Guerola (85') 3 - 3
Furco FC Alineación oficial del equipo 'Furco FC' en el partido 3 - 3 Django Unchained Alineación oficial del equipo 'Django Unchained' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Furco FC Alineación oficial del equipo 'Furco FC' en el partido 6 - 0 Django Unchained Alineación oficial del equipo 'Django Unchained' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furco FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Furco prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Cosme Guerola va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del Furco amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Amadeu Pineda en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Furco s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cosme Guerola que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Amadeu Pineda de Furco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Mauro Bernardos no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Amadeu Pineda.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Pedro Serna Cortes de Furco va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Àlex Rué va prendre el seu rol al minut 39.

Django Unchained

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 63 minuts Modestio Quevedo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Manuel Verdenosa rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Laurín Guergue, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Laurín Guergue encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Alex Baciu només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Furco. La jugada d'estratègia del Unchained per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dominic Blackhurst va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Unchained va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Manuel Verdenosa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Jacobo Portabales va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Baciu.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elkano Urrueta de Unchained la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.