Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Jesús i Maria (1462445) - Real club torreforta (1367062) » 501698535: T45/J6/IX

Liga 501698535 Información oficial sobre el partido 501698535 en Hattrick

03.01.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / IX.548 (60819)

U.D. Jesús i Maria Alineación oficial del equipo 'U.D. Jesús i Maria' en el partido 1 - 1 Real club torreforta Alineación oficial del equipo 'Real club torreforta' en el partido
José María Márquez (37') 1 - 0
1 - 1 Juan Antonio Roiz (87')
U.D. Jesús i Maria Alineación oficial del equipo 'U.D. Jesús i Maria' en el partido 1 - 1 Real club torreforta Alineación oficial del equipo 'Real club torreforta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Jesús i Maria Alineación oficial del equipo 'U.D. Jesús i Maria' en el partido 2 - 1 Real club torreforta Alineación oficial del equipo 'Real club torreforta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Jesús i Maria

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 37 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan José María Márquez llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enric Gabat al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Alfredo Zarandona va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Albert Terrat va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jesús que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaitán Serna de Jesús va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Passats 89 minuts de joc, en Albert Terrat de Jesús va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Real club torreforta

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Juan Antonio Roiz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): torreforta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julián Irurtia va desviar el xut final de Emiliano Elorio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Martín Maeso López que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Juan Antonio Roiz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Julián Irurtia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): David Garví va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eduardo Zamarramala. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.