Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

quattromotion (995376) - Sporting Palma (123327) » 501690640: T45/J6/IX

Liga 501690640 Información oficial sobre el partido 501690640 en Hattrick

03.01.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / IX.407 (60678)

quattromotion Alineación oficial del equipo 'quattromotion' en el partido 2 - 3 Sporting Palma Alineación oficial del equipo 'Sporting Palma' en el partido
Anatol Pălăgheanu (8') 1 - 0
Adrian Sotirov (30') 2 - 0
2 - 1 Carles Barneda (34')
2 - 2 Ricard Miquel Cuní (67')
2 - 3 Javier Pombo (76')
quattromotion Alineación oficial del equipo 'quattromotion' en el partido 2 - 3 Sporting Palma Alineación oficial del equipo 'Sporting Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
quattromotion Alineación oficial del equipo 'quattromotion' en el partido 1 - 1 Sporting Palma Alineación oficial del equipo 'Sporting Palma' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quattromotion

Goles Goles

  • 136 Minuto 8 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Carles Barneda encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Anatol Pălăgheanu anotar per a quattromotion el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 130 Minuto 30 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Adrian Sotirov va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 30 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El quattromotion ho intentava per la dreta per mitjà de Pericle Dimastromatteo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Layna va marxar de Carles Barneda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de quattromotion van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Guillermo Anduaga de quattromotion va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Sporting Palma

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Carles Barneda de Sporting va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ricard Miquel Cuní va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Javier Pombo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Pombo es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.