Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Drako (48006) - racing baladares (493061) » 501689265: T45/J13/IX

Liga 501689265 Información oficial sobre el partido 501689265 en Hattrick

21.02.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / IX.382 (60653)

F. C. Drako Alineación oficial del equipo 'F. C. Drako' en el partido 4 - 2 racing baladares Alineación oficial del equipo 'racing baladares' en el partido
0 - 1 Sixto Grés (17')
Gonzalo Maura (23') 1 - 1
Víctor Chulià (33') 2 - 1
David Regordosa (43') 3 - 1
3 - 2 Alonso Deu (74')
Víctor Chulià (82') 4 - 2
F. C. Drako Alineación oficial del equipo 'F. C. Drako' en el partido 4 - 2 racing baladares Alineación oficial del equipo 'racing baladares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. C. Drako Alineación oficial del equipo 'F. C. Drako' en el partido 2 - 2 racing baladares Alineación oficial del equipo 'racing baladares' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Drako

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gonzalo Maura de Drako va aconseguir igualar el partit al minut 23, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Chulià ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Drako es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En David Regordosa de Drako va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): En Xabat Aspegorta havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Víctor Chulià per endur-se la pilota i posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Drako a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enrique Trepiana va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pep Ferrater va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Chulià es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

racing baladares

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sixto Grés va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, baladares seguien lluitant fins al final. Al minut 74, fruit d'aquests esforços, Alonso Deu va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Suárez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jorge Falces quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Falces de baladares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Alonso Deu de baladares va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bernardo Espinosa va prendre el seu rol al minut 84.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alonso Deu no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.