Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Real ScOrPiOnS Humenné (439463) - LOS CRACKS BNJ (122446) » 501688938: T45/J2/IX

Liga 501688938 Información oficial sobre el partido 501688938 en Hattrick

06.12.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / IX.377 (60648)

FC Real ScOrPiOnS Humenné Alineación oficial del equipo 'FC Real ScOrPiOnS Humenné' en el partido 0 - 2 LOS CRACKS BNJ Alineación oficial del equipo 'LOS CRACKS BNJ' en el partido
0 - 1 Jesús Salaverri (11')
0 - 2 Senín Abal (41')
FC Real ScOrPiOnS Humenné Alineación oficial del equipo 'FC Real ScOrPiOnS Humenné' en el partido 0 - 2 LOS CRACKS BNJ Alineación oficial del equipo 'LOS CRACKS BNJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Real ScOrPiOnS Humenné Alineación oficial del equipo 'FC Real ScOrPiOnS Humenné' en el partido 3 - 0 LOS CRACKS BNJ Alineación oficial del equipo 'LOS CRACKS BNJ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Real ScOrPiOnS Humenné

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): ScOrPiOnS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nelson Ibarra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe de Liaño.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): ScOrPiOnS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Egoitz Oka va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): ScOrPiOnS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Lapuente Martínez va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Felipe de Liaño va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Aladrén de ScOrPiOnS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Marcos Valencia de ScOrPiOnS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lluís Maria Ventós va prendre el seu rol al minut 27.
  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Vladimir Prieto, jugador de ScOrPiOnS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Jorge Ramírez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

LOS CRACKS BNJ

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de CRACKS Jesús Salaverri va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Senín Abal de CRACKS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): José Montes de CRACKS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Estébanez Cubero de CRACKS es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.