Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACERCATE AD (120802) - kalisseparatodos (995535) » 501688577: T45/J8/IX

Liga 501688577 Información oficial sobre el partido 501688577 en Hattrick

17.01.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / IX.370 (60641)

ACERCATE AD Alineación oficial del equipo 'ACERCATE  AD' en el partido 1 - 3 kalisseparatodos Alineación oficial del equipo 'kalisseparatodos' en el partido
Tobías Donez (27') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Gómez (81')
1 - 2 Pablo Casamijana (83')
1 - 3 Ignacio Pérez Rañon (84')
ACERCATE AD Alineación oficial del equipo 'ACERCATE  AD' en el partido 1 - 3 kalisseparatodos Alineación oficial del equipo 'kalisseparatodos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ACERCATE AD Alineación oficial del equipo 'ACERCATE  AD' en el partido 3 - 1 kalisseparatodos Alineación oficial del equipo 'kalisseparatodos' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACERCATE AD

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Esteve Puchades arribés a peus de Tobías Donez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ACERCATE el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Esteve Puchades va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Potestad es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Esteve Puchades de ACERCATE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Potestad de ACERCATE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

kalisseparatodos

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Joaquín Gómez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 83, Ignacio Pérez Rañon va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Pablo Casamijana, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Ignacio Pérez Rañon va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Pérez Rañon que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Juan Navarro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Meléndez de kalisseparatodos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Guillermo Castañón de kalisseparatodos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): kalisseparatodos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Guillermo Castañón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pablo Casamijana al camp.