Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D rusadir (1369212) - C.D. Odonell (493062) » 501686180: T45/J11/IX

Liga 501686180 Información oficial sobre el partido 501686180 en Hattrick

07.02.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / IX.327 (60598)

U.D rusadir Alineación oficial del equipo 'U.D rusadir' en el partido 1 - 3 C.D. Odonell Alineación oficial del equipo 'C.D. Odonell' en el partido
0 - 1 Sigismundo González de Jate (11')
0 - 2 Stefan Nizamski (19')
0 - 3 Sigismundo González de Jate (68')
Luis Terroba (75') 1 - 3
U.D rusadir Alineación oficial del equipo 'U.D rusadir' en el partido 1 - 3 C.D. Odonell Alineación oficial del equipo 'C.D. Odonell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D rusadir Alineación oficial del equipo 'U.D rusadir' en el partido 3 - 2 C.D. Odonell Alineación oficial del equipo 'C.D. Odonell' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,7 % 27,2 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D rusadir

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Josué Cantolla arribés a peus de Luis Terroba, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a rusadir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): rusadir va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Javier Galarza va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Luis Terroba va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 20 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): rusadir va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Diego Rendini va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Luis Terroba de rusadir es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Juan Sánchez ocupà el lloc d'en Hèctor Colombàs al 52 minuts, dos minuts després que el jugador de rusadir quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Hèctor Colombàs, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

C.D. Odonell

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Odonell va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Sigismundo González de Jate rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 11.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Stefan Nizamski de Odonell va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Sigismundo González de Jate des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en David Jato al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stefan Nizamski després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abitzu Zuhume va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stefan Nizamski, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stefan Nizamski va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Jato de Odonell es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.