Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barsacampeon (778459) - A.C. Kaló (779387) » 501686080: T45/J14/IX

Liga 501686080 Información oficial sobre el partido 501686080 en Hattrick

28.02.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / IX.325 (60596)

barsacampeon Alineación oficial del equipo 'barsacampeon' en el partido 0 - 0 A.C. Kaló Alineación oficial del equipo 'A.C. Kaló' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barsacampeon Alineación oficial del equipo 'barsacampeon' en el partido 0 - 1 A.C. Kaló Alineación oficial del equipo 'A.C. Kaló' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barsacampeon

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): barsacampeon va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Albino Sánchez del Pozo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ángel Gonzálvez.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Semblava que Salvador Velasco Mansilla s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

A.C. Kaló

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): A.C. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Salvador Velasco Mansilla va desviar el xut final de Urdinso Menautena després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): El A.C. va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Joan Marc Cantí la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de A.C. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El A.C. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Antonio Rivadeneira va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Sandy Feed de A.C., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 84, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillerme Arousa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Marc Cantí de A.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Javier Pablo Navarrete, jugador de A.C., va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Jusèp Loís Aballó, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.