Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION (1367327) - los luismas (122852) » 501685018: T45/J1/IX

Liga 501685018 Información oficial sobre el partido 501685018 en Hattrick

29.11.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / IX.307 (60578)

ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION Alineación oficial del equipo 'ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION' en el partido 2 - 2 los luismas Alineación oficial del equipo 'los luismas' en el partido
0 - 1 Hartz Iguzkitza (9')
David Echalar (33') 1 - 1
1 - 2 Ander Gazagaetxeberria (37')
Ismaèl Llabrés (51') 2 - 2
ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION Alineación oficial del equipo 'ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION' en el partido 2 - 2 los luismas Alineación oficial del equipo 'los luismas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION Alineación oficial del equipo 'ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION' en el partido 3 - 0 los luismas Alineación oficial del equipo 'los luismas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELCHE ILICITANO A SEGUNDA DIVISION

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, David Echalar va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 110 Minuto 51 (Gol de falta): Una falta al minut 51 va proporcionar un lliure directe al ILICITANO. Ismaèl Llabrés va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Barrer va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Arnoldo Brandín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gilberto Baracaldo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Javier Ojea va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ILICITANO.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismaèl Llabrés de ILICITANO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Javier Ojea va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de ILICITANO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Polo Lara es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cosmin Drăcea.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Serafín Almario que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rutenio Cobas no era cap impediment.

los luismas

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Hartz Iguzkitza va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a luismas.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ander Gazagaetxeberria, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, un refús desafortunat de Gaitan Orokieta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xalo Castiñeiras no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Richi Molina de luismas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xalo Castiñeiras de luismas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Arnoldo Brandín va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de luismas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Richi Molina no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.