Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Minvants (436054) - Astudillo F.C. (308361) » 501676061: T45/J2/IX

Liga 501676061 Información oficial sobre el partido 501676061 en Hattrick

06.12.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / IX.147 (60418)

UE Minvants Alineación oficial del equipo 'UE Minvants' en el partido 0 - 4 Astudillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Astudillo F.C.' en el partido
0 - 1 Roberto Oña Soto (5')
0 - 2 Roberto Oña Soto (10')
0 - 3 Xavi Puigcasas (36')
0 - 4 Roberto Oña Soto (84')
UE Minvants Alineación oficial del equipo 'UE Minvants' en el partido 0 - 4 Astudillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Astudillo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE Minvants Alineación oficial del equipo 'UE Minvants' en el partido 1 - 2 Astudillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Astudillo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 49,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Minvants

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan Carlos Cana Galindo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Cana Galindo de Minvants es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 64, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Minvants va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Txaber Artiñano va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Diego Echeverialzueta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitami Ibarria de Minvants va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Txaber Artiñano semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Astudillo F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): En Roberto Oña Soto va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 5. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Astudillo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Roberto Oña Soto va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Minvants. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Xavi Puigcasas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Astudillo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 36.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Astudillo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Roberto Oña Soto va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joaquín Mar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 83, un contraatac del Astudillo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Toni Echevarriabengoa perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Goyaz.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Aridani Diustegui, jugador de Astudillo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 72. Lázaro Varas Durán, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.