Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muri & Freedy racing team (995101) - Estrela_Laranxa (124296) » 501674666: T45/J3/IX

Liga 501674666 Información oficial sobre el partido 501674666 en Hattrick

13.12.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / IX.122 (60393)

Muri & Freedy racing team Alineación oficial del equipo 'Muri & Freedy racing team' en el partido 1 - 0 Estrela_Laranxa Alineación oficial del equipo 'Estrela_Laranxa' en el partido
Julio Ramos (62') 1 - 0
Muri & Freedy racing team Alineación oficial del equipo 'Muri & Freedy racing team' en el partido 1 - 0 Estrela_Laranxa Alineación oficial del equipo 'Estrela_Laranxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Muri & Freedy racing team Alineación oficial del equipo 'Muri & Freedy racing team' en el partido 2 - 0 Estrela_Laranxa Alineación oficial del equipo 'Estrela_Laranxa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muri & Freedy racing team

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 62 gràcies a la jugada de Julio Ramos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Freedy va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Vito Guimeráns va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jesús Virués va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aboubakr Hassani rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Freedy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vito Guimeráns ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernt Rügenwalde va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Isaac Fradera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerardo Busto de Freedy es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joaquín Priego va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Virués.

Estrela_Laranxa

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Gilberto Rubio Paz de Estrela_Laranxa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilberto Rubio Paz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Estrela_Laranxa va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.