Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barçadrenalina.club (1588129) - ENTCR (121039) » 501672374: T45/J4/IX

Liga 501672374 Información oficial sobre el partido 501672374 en Hattrick

20.12.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / IX.81 (60352)

barçadrenalina.club Alineación oficial del equipo 'barçadrenalina.club' en el partido 2 - 1 ENTCR Alineación oficial del equipo 'ENTCR' en el partido
0 - 1 Antonio Herguedas (36')
Marcelino Guilla (39') 1 - 1
Marcelino Guilla (40') 2 - 1
barçadrenalina.club Alineación oficial del equipo 'barçadrenalina.club' en el partido 2 - 1 ENTCR Alineación oficial del equipo 'ENTCR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
barçadrenalina.club Alineación oficial del equipo 'barçadrenalina.club' en el partido 5 - 1 ENTCR Alineación oficial del equipo 'ENTCR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barçadrenalina.club

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): barçadrenalina.club equilibrava la balança al minut 39. En Marcelino Guilla, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Marcelino Guilla. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco José Albaladejo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Serafín Loinaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de barçadrenalina.club se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Felipe Mainez García una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Juan Vicioso va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Era el minut 14 quan després d'una dura entrada, el jugador Jordi Casanovas de barçadrenalina.club s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): barçadrenalina.club va fer una substitució al minut 29. Jordi Casanovas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ayoze Montilla.
  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 43 va fer que David Vinardell de barçadrenalina.club hagués d'abandonar el terreny de joc. Xavier Bacardí va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

ENTCR

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ENTCR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Herguedas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de David Vinardell, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Koldo Aristu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Fernando Moura va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Koldo Aristu, al minut 72 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Herguedas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.