Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jump F.C. (121865) - Racing de Mirambel (310339) » 501668103: T45/J14/IX

Liga 501668103 Información oficial sobre el partido 501668103 en Hattrick

28.02.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / IX.4 (60275)

Jump F.C. Alineación oficial del equipo 'Jump F.C.' en el partido 3 - 0 Racing de Mirambel Alineación oficial del equipo 'Racing de Mirambel' en el partido
Samuel Cornel (14') 1 - 0
Llorenç Faura (22') 2 - 0
Pablo Ramírez (39') 3 - 0
Jump F.C. Alineación oficial del equipo 'Jump F.C.' en el partido 3 - 0 Racing de Mirambel Alineación oficial del equipo 'Racing de Mirambel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jump F.C. Alineación oficial del equipo 'Jump F.C.' en el partido 2 - 1 Racing de Mirambel Alineación oficial del equipo 'Racing de Mirambel' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jump F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Samuel Cornel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Als 22 minuts de joc, els nois de Jump van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Llorenç Faura augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Jump va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Ramírez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Jump ho intentava per la dreta per mitjà de Pachín Paredes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Blanco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfredo Camptor estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Llorenç Faura es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Víctor Peñafiel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luis Víctor Peñafiel va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Jump va fer una substitució al minut 40. Geroni Graells va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company David Gascó.

Racing de Mirambel

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Tomás Domine va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.