Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ginetiles (1455412) - Charrueiros F.C (489837) » 501665581: T45/J14/VIII

Liga 501665581 Información oficial sobre el partido 501665581 en Hattrick

28.02.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VIII.2007 (179550)

Ginetiles Alineación oficial del equipo 'Ginetiles' en el partido 0 - 3 reinosa mavericks Alineación oficial del equipo 'reinosa mavericks' en el partido
0 - 1 Francisco Javier Osorio (66')
0 - 2 Manolo Euza (73')
0 - 3 Manolo Euza (75')
Ginetiles Alineación oficial del equipo 'Ginetiles' en el partido 0 - 3 reinosa mavericks Alineación oficial del equipo 'reinosa mavericks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ginetiles Alineación oficial del equipo 'Ginetiles' en el partido 3 - 1 reinosa mavericks Alineación oficial del equipo 'reinosa mavericks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ginetiles

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Ginetiles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guilhem Monseny ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Guilhem Monseny va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ginetiles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Zumiel va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Soler de Ginetiles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Ginetiles va fer una substitució al minut 76. Rupert Cuberes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roberto Bolufer.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Luis Soler semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Silvestre Estaún va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

reinosa mavericks

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de mavericks va ser finalitzada des de l'esquerra per Francisco Javier Osorio al minut 66. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Manolo Euza va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): mavericks va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Manolo Euza va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): mavericks va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Albert Baldoví va desviar el xut final de Federico Pérez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jesús Sarmiento quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Albert Baldoví, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Jorge Selva es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Elorrieta.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de mavericks, en Manolo Euza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.