Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FFX Team Return (1587654) - 4D Man-E (797959) » 501658617: T45/J10/VIII

Liga 501658617 Información oficial sobre el partido 501658617 en Hattrick

31.01.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VIII.1883 (179426)

BENAMAHOMA.F.C. Alineación oficial del equipo 'BENAMAHOMA.F.C.' en el partido 1 - 2 FCSongassó Alineación oficial del equipo 'FCSongassó' en el partido
0 - 1 Pau Brosa (36')
Juan Emparan (37') 1 - 1
1 - 2 Pablo Nievas (41')
BENAMAHOMA.F.C. Alineación oficial del equipo 'BENAMAHOMA.F.C.' en el partido 1 - 2 FCSongassó Alineación oficial del equipo 'FCSongassó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BENAMAHOMA.F.C. Alineación oficial del equipo 'BENAMAHOMA.F.C.' en el partido 2 - 2 FCSongassó Alineación oficial del equipo 'FCSongassó' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BENAMAHOMA.F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del BENAMAHOMA.F.C. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Emparan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de BENAMAHOMA.F.C. Juan Emparan quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Emparan va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El BENAMAHOMA.F.C. va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Emparan la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Juan Emparan va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 70, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BENAMAHOMA.F.C. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Terenci Castellví, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FCSongassó

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pau Brosa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Pablo Nievas posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pepe Picazo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Fèlix Puigjané va estar a punt de posar per davant a FCSongassó amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Gabás va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Pablo Nievas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Pablo Nievas de FCSongassó va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Pau Brosa ocupà el lloc d'en Wilmer Veintimilla al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de FCSongassó quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.