Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los quemaos (1367461) - Polo C.F (1590682) » 501652876: T45/J2/VIII

Liga 501652876 Información oficial sobre el partido 501652876 en Hattrick

06.12.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VIII.1781 (179324)

Apisonadora CF Alineación oficial del equipo 'Apisonadora CF' en el partido 3 - 1 Lau Txakur Alineación oficial del equipo 'Lau Txakur' en el partido
Robert Chraplak (2') 1 - 0
1 - 1 Maurizio Caredda (9')
Pere Guiu (47') 2 - 1
Eddo Finistrella (74') 3 - 1
Apisonadora CF Alineación oficial del equipo 'Apisonadora CF' en el partido 3 - 1 Lau Txakur Alineación oficial del equipo 'Lau Txakur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Apisonadora CF Alineación oficial del equipo 'Apisonadora CF' en el partido 7 - 0 Lau Txakur Alineación oficial del equipo 'Lau Txakur' en el partido
Es un cenizo 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apisonadora CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Robert Chraplak de Apisonadora, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pere Guiu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Apisonadora se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 47.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Luca Perin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Apisonadora, Eddo Finistrella, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pere Guiu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 25 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Real Gómez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Apisonadora va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Robert Chraplak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, José Real Gómez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Hierro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Real Gómez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Luca Perin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Juan Hierro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Udo Haag de Apisonadora va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lau Txakur

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Txakur van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Maurizio Caredda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Tomás Cubero Arévalo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manuel Ventura Román havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jan Krzeszowiak, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurizio Caredda de Txakur es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.