Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Libunca (1434166) - F.C.Barret de Palla (435687) » 501645668: T45/J5/VIII

Liga 501645668 Información oficial sobre el partido 501645668 en Hattrick

27.12.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VIII.1652 (179195)

SD Libunca Alineación oficial del equipo 'SD Libunca' en el partido 2 - 0 Eleven Dreamers Alineación oficial del equipo 'Eleven Dreamers' en el partido
Matias Iribas (10') 1 - 0
Marcos Canga (67') 2 - 0
SD Libunca Alineación oficial del equipo 'SD Libunca' en el partido 2 - 0 Eleven Dreamers Alineación oficial del equipo 'Eleven Dreamers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Libunca Alineación oficial del equipo 'SD Libunca' en el partido 1 - 3 Eleven Dreamers Alineación oficial del equipo 'Eleven Dreamers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Libunca

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Matias Iribas va donar a Libunca un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Libunca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcos Canga va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Libunca van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gerard Subirats, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Libunca, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Martinavarro Delas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Florin Giurcă, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 66 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Libunca puguin veure en Gerard Subirats jugant de nou; ja que al minut 66 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pedro Manuel de la Mata el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Gerard Escala es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Salado.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Iván Garrido va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Libunca es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eleven Dreamers

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Josep Lluís Triay va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Dreamers creava perill des de la dreta al minut 23, però en Txomin Nikolaberroa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cain Walker desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nabil Jloun quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Dreamers van seguir progressant per la banda dreta. Raúl Cutuneguieta va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Sergio Parias va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Txomin Nikolaberroa va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pedro Manuel de la Mata va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 88 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cain Walker de Dreamers es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Xaquín Bustelo de Dreamers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Passats 63 minuts de joc, en Simón Ameneiro de Dreamers va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.