Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fort Worth (491687) - Opsicela F.C. (1366831) » 501642334: T45/J12/VIII

Liga 501642334 Información oficial sobre el partido 501642334 en Hattrick

14.02.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / VIII.1592 (179135)

Barajas CF Alineación oficial del equipo 'Barajas CF' en el partido 1 - 3 Santa Ana la Real F.C Alineación oficial del equipo 'Santa Ana la Real F.C' en el partido
0 - 1 Ramón de Lope (28')
0 - 2 Marcial Valero García (31')
Virxilio Anllo (32') 1 - 2
1 - 3 陶 (Tao) 晓伦 (Xiaolun) (56')
Barajas CF Alineación oficial del equipo 'Barajas CF' en el partido 1 - 3 Santa Ana la Real F.C Alineación oficial del equipo 'Santa Ana la Real F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barajas CF Alineación oficial del equipo 'Barajas CF' en el partido 3 - 0 Santa Ana la Real F.C Alineación oficial del equipo 'Santa Ana la Real F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barajas CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 32 minuts de joc, Virxilio Anllo, corrent com un esperitat, superà primer Miguel Manuel de León per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Barajas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Potrony ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Marc Tusell va estar a punt d'empatar per a Barajas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Grigor Modev va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Cancio Giménez Soller va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xulián Baía de Barajas es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Santa Ana la Real F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Santa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ramón de Lope va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Santa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcial Valero García va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan 陶 (Tao) 晓伦 (Xiaolun) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Santa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Santiago Millán va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 69, el Santa estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Luis María Casabuena va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ramón de Lope, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Santa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.