Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. B. Torrelodones (1597856) - Atlético Belvis (1459327) » 501640332: T45/J2/VIII

Liga 501640332 Información oficial sobre el partido 501640332 en Hattrick

06.12.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VIII.1557 (179100)

C. B. Torrelodones Alineación oficial del equipo 'C. B. Torrelodones' en el partido 7 - 0 Atlético Belvis Alineación oficial del equipo 'Atlético Belvis' en el partido
Sune Opstrup (4') 1 - 0
Arístides Calderón Ventura (10') 2 - 0
Pavlin Tomov (36') 3 - 0
Rosendo da Enciñeira (53') 4 - 0
Giancarlo Begliatti (57') 5 - 0
Giancarlo Begliatti (58') 6 - 0
Fernando Clarís (81') 7 - 0
C. B. Torrelodones Alineación oficial del equipo 'C. B. Torrelodones' en el partido 7 - 0 Atlético Belvis Alineación oficial del equipo 'Atlético Belvis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
C. B. Torrelodones Alineación oficial del equipo 'C. B. Torrelodones' en el partido 9 - 0 Atlético Belvis Alineación oficial del equipo 'Atlético Belvis' en el partido
Tiene mala suerte 9.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. B. Torrelodones

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Sune Opstrup, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CBT es posava per davant!
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Arístides Calderón Ventura de CBT va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pavlin Tomov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): CBT va augmentar la diferència quan Rosendo da Enciñeira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Giancarlo Begliatti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan CBT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giancarlo Begliatti des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Fernando Clarís va incrementar l'avantatge de CBT amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Pavlin Tomov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CBT van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pavlin Tomov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Giancarlo Begliatti gairebé va marcar per a CBT des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rosendo da Enciñeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arístides Calderón Ventura de CBT es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jon Coates de CBT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Belvis

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Tato de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Bautista Suárez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atlético es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.