Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc LosPitufos (1593885) - AkiboTeam (1434208) » 501639469: T45/J8/VIII

Liga 501639469 Información oficial sobre el partido 501639469 en Hattrick

17.01.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VIII.1541 (179084)

san musç Alineación oficial del equipo 'san musç' en el partido 0 - 2 JORDICO Alineación oficial del equipo 'JORDICO' en el partido
0 - 1 Hercule Van Bael (29')
0 - 2 Hercule Van Bael (43')
san musç Alineación oficial del equipo 'san musç' en el partido 0 - 2 JORDICO Alineación oficial del equipo 'JORDICO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
san musç Alineación oficial del equipo 'san musç' en el partido 1 - 4 JORDICO Alineación oficial del equipo 'JORDICO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san musç

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Filip Rohde va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Racław Dratwa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mario Rieder va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): musç van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Eskil Pedersen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

JORDICO

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hercule Van Bael quedar desmarcat i marcar per a JORDICO al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Hercule Van Bael va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): JORDICO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iiro Viirret va desviar el xut final de Gøran Verås després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Jasmin Mišulić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del JORDICO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kusi Arellano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Iiro Viirret va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kusi Arellano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Kusi Arellano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. JORDICO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jasmin Mišulić de JORDICO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Mario Rieder es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Stefan Askenby.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jasmin Mišulić va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.