Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tude United (1371677) - Spanische_Tapitas (990850) » 501637912: T45/J14/VIII

Liga 501637912 Información oficial sobre el partido 501637912 en Hattrick

28.02.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VIII.1513 (179056)

Real C.D Alineación oficial del equipo 'Real C.D' en el partido 3 - 2 Spanische_Tapitas Alineación oficial del equipo 'Spanische_Tapitas' en el partido
0 - 1 Abdennour Azouzi (34')
Octavi Milà (40') 1 - 1
Ignacio Bañales (68') 2 - 1
2 - 2 Antonio Echaburu (70')
Ignacio Bañales (76') 3 - 2
Real C.D Alineación oficial del equipo 'Real C.D' en el partido 3 - 2 Spanische_Tapitas Alineación oficial del equipo 'Spanische_Tapitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real C.D Alineación oficial del equipo 'Real C.D' en el partido 4 - 0 Spanische_Tapitas Alineación oficial del equipo 'Spanische_Tapitas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real C.D

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Real amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Octavi Milà en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Spanische_Tapitas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ignacio Bañales la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Real es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 68.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Real. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Bañales xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Luis Marzo va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Real va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Urki Sagarro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, Octavi Milà gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, Teo Bărbulescu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Valentín Molins.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Real, en Hernesto Baredo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Spanische_Tapitas

Goles Goles

  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 34, Santiago Eresma va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Abdennour Azouzi que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 160 Minuto 70 (Gol de falta): L'entrenador de Spanische_Tapitas es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Antonio Echaburu era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Urki Sagarro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Iratzeder Berroa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spanische_Tapitas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Manuel Quintero, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdennour Azouzi de Spanische_Tapitas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Iratzeder Berroa semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.