Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vodafone SA (995248) - The Ixobres (1335762) » 501634631: T45/J4/VIII

Liga 501634631 Información oficial sobre el partido 501634631 en Hattrick

20.12.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VIII.1455 (178998)

PODEMOS! Alineación oficial del equipo 'PODEMOS!' en el partido 3 - 0 F.C.Anda Alineación oficial del equipo 'F.C.Anda' en el partido
Carlos Cillerero (39') 1 - 0
Carlos Cillerero (57') 2 - 0
Manuel Robles Colón (64') 3 - 0
PODEMOS! Alineación oficial del equipo 'PODEMOS!' en el partido 3 - 0 F.C.Anda Alineación oficial del equipo 'F.C.Anda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PODEMOS! Alineación oficial del equipo 'PODEMOS!' en el partido 2 - 0 F.C.Anda Alineación oficial del equipo 'F.C.Anda' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PODEMOS!

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Carlos Cillerero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Cillerero va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de PODEMOS! va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Manuel Robles Colón, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Pere Rovira del PODEMOS! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, José María González Frías gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dušan Bruckner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dušan Bruckner al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pere Rovira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Edmondo Melappioni no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josema Entralgo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Cillerero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

F.C.Anda

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Edmondo Melappioni va fer una jugada per la banda esquerra, però David Gombau va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Mohsen Shalamroud quasi redueix la diferència al marcador al minut 63, però una gran estirada d'en David Gombau va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 67, quan un error defensiu va deixar Konrad Dalliard completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Mohsen Shalamroud va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter David Gombau no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Konrad Dalliard de F.C.Anda va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.