Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real Betis fch (796077) - Fury of Punishers FC (1333106) » 501618391: T45/J4/VIII

Liga 501618391 Información oficial sobre el partido 501618391 en Hattrick

20.12.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VIII.1165 (178708)

Montblankins Alineación oficial del equipo 'Montblankins' en el partido 2 - 0 Gañarulitos Alineación oficial del equipo 'Gañarulitos' en el partido
Francisco Manuel Juaristi (2') 1 - 0
Magí Camps (26') 2 - 0
Montblankins Alineación oficial del equipo 'Montblankins' en el partido 2 - 0 Gañarulitos Alineación oficial del equipo 'Gañarulitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montblankins Alineación oficial del equipo 'Montblankins' en el partido 0 - 2 Gañarulitos Alineación oficial del equipo 'Gañarulitos' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montblankins

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Montblankins va ser Francisco Manuel Juaristi.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Montblankins va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Magí Camps va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Montblankins va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Domènec Tió, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Montblankins es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Domènec Tió no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sebastián Echeandía al camp.

Gañarulitos

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Joan Anton Bellsolell va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Joaquín Cabañero la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gañarulitos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Joan Anton Bellsolell quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Pepe Balodis Matesanz va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pedro Siles ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Mario Jesús Álvarez de Miranda va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pepe Balodis Matesanz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Enguix de Gañarulitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Joan Anton Bellsolell de Gañarulitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Siles de Gañarulitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.