Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bahía gaditana (1596504) - Fluio United (772940) » 501615857: T45/J1/VIII

Liga 501615857 Información oficial sobre el partido 501615857 en Hattrick

29.11.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VIII.1120 (178663)

Warrior Power Alineación oficial del equipo 'Warrior Power' en el partido 1 - 5 Doctores del Amor II Alineación oficial del equipo 'Doctores del Amor II' en el partido
0 - 1 Roberto Fachs (11')
0 - 2 Luca Birkau (22')
0 - 3 Roberto Fachs (30')
Robert Sabarich (48') 1 - 3
1 - 4 Damon Butkovic (57')
1 - 5 Roberto Fachs (66')
Warrior Power Alineación oficial del equipo 'Warrior Power' en el partido 1 - 5 Doctores del Amor II Alineación oficial del equipo 'Doctores del Amor II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Warrior Power Alineación oficial del equipo 'Warrior Power' en el partido 1 - 3 Doctores del Amor II Alineación oficial del equipo 'Doctores del Amor II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warrior Power

Goles Goles

  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Rick Berns se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Luca Birkau que va anotar el 0 - 2 per a Doctores sense cap impediment.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Robert Sabarich va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Warrior i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge Manzano Caso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Warrior Robert Sabarich quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hedwin Cartier l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rick Berns de Warrior va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Moukhlis Saoud que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moukhlis Saoud.

Doctores del Amor II

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Roberto Fachs va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): Roberto Fachs va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Doctores gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Damon Butkovic va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Doctores va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan Roberto Fachs va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Orest Szwaj va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Luca Birkau quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Caballero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Ignacy Kwarciński, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Doctores va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Orest Szwaj de Doctores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Doctores es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Orest Szwaj no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Vyacheslav Grigorovich al camp.