Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iggdrasil (434881) - yolo trololol (309245) » 501613127: T45/J4/VIII

Liga 501613127 Información oficial sobre el partido 501613127 en Hattrick

20.12.2014 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VIII.1071 (178614)

Radix Alineación oficial del equipo 'Radix' en el partido 0 - 0 Emérita Augusta Alineación oficial del equipo 'Emérita Augusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Radix Alineación oficial del equipo 'Radix' en el partido 1 - 1 Emérita Augusta Alineación oficial del equipo 'Emérita Augusta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radix

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enzo Wadosmann no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tamás Tuboly estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Radix va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de João Manoel Brito Costa va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Radix, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Adriaan Rijpstra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Tamás Tuboly va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kojomkul Bekenov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kojomkul Bekenov de Radix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Emérita Augusta

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pablo Ondovilla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 尚弘 (Naohiro) 矢島 (Yajima), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Sandro Suárez de Emérita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Emérita puguin veure en Sandro Suárez jugant de nou; ja que al minut 32 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alexandru Pătcaş el va substituir sense tenir temps d'escalfar.