Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedrin (1436420) - Poblado ATC (487373) » 501612374: T45/J12/VIII

Liga 501612374 Información oficial sobre el partido 501612374 en Hattrick

14.02.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / VIII.1057 (178600)

SurtiComSurti Alineación oficial del equipo 'SurtiComSurti' en el partido 2 - 0 Rhandeia Green Wolrd Alineación oficial del equipo 'Rhandeia Green Wolrd' en el partido
Miguel Viera (3') 1 - 0
Miguel Viera (15') 2 - 0
SurtiComSurti Alineación oficial del equipo 'SurtiComSurti' en el partido 2 - 0 Rhandeia Green Wolrd Alineación oficial del equipo 'Rhandeia Green Wolrd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SurtiComSurti Alineación oficial del equipo 'SurtiComSurti' en el partido 4 - 0 Rhandeia Green Wolrd Alineación oficial del equipo 'Rhandeia Green Wolrd' en el partido
Tiene mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SurtiComSurti

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): SurtiComSurti s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Miguel Viera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Miguel Viera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Felipe Santaolalla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Santaolalla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Jesús Muñoz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 丁 (Ding) 如达 (Ruda) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Felipe Santaolalla de SurtiComSurti va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Muñoz va prendre el seu rol al minut 87.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de SurtiComSurti, en Rubén Lacalle Cuvillo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Rhandeia Green Wolrd

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Miguel Cendra va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Reyes Prados per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Rubén Lacalle Cuvillo va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Elías Siaba.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Elías Siaba va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Rubén Lacalle Cuvillo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Cardona de Rhandeia es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Alejandro Pío Baroja de Rhandeia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.