Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tocaitos F.C (1416943) - Tito's Athletic (1579877) » 501608245: T45/J2/VIII

Liga 501608245 Información oficial sobre el partido 501608245 en Hattrick

06.12.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VIII.984 (54785)

Black Nightmare Alineación oficial del equipo 'Black Nightmare' en el partido 3 - 0 Tito's Athletic Alineación oficial del equipo 'Tito's Athletic' en el partido
Quirze Farré (15') 1 - 0
Quirze Farré (62') 2 - 0
Antonio Cano (72') 3 - 0
Black Nightmare Alineación oficial del equipo 'Black Nightmare' en el partido 3 - 0 Tito's Athletic Alineación oficial del equipo 'Tito's Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Black Nightmare Alineación oficial del equipo 'Black Nightmare' en el partido 5 - 1 Tito's Athletic Alineación oficial del equipo 'Tito's Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Nightmare

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Quirze Farré, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Alberto Bayo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nightmare, Quirze Farré, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nightmare el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antonio Cano va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Quirze Farré gairebé va marcar per a Nightmare des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerio Torre de Nightmare va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88, Fernando Grillo de Nightmare va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tito's Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Athletic van seguir progressant per la banda dreta. Orentzi Auzmendi va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En José Hermigas va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Orentzi Auzmendi.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hocine Qamar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcos Matute Llera.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Izer Legarreta no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ernesto Ramo Valero al camp.