Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manos a la Obra C.F. (778673) - La Novena Legión (775934) » 501606695: T45/J1/VIII

Liga 501606695 Información oficial sobre el partido 501606695 en Hattrick

29.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VIII.956 (54757)

F.C. Invernalia Alineación oficial del equipo 'F.C. Invernalia' en el partido 1 - 0 Deportivo_Kordaka Alineación oficial del equipo 'Deportivo_Kordaka' en el partido
Zayar Zahidi (28') 1 - 0
F.C. Invernalia Alineación oficial del equipo 'F.C. Invernalia' en el partido 1 - 0 Deportivo_Kordaka Alineación oficial del equipo 'Deportivo_Kordaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Invernalia Alineación oficial del equipo 'F.C. Invernalia' en el partido 4 - 0 Deportivo_Kordaka Alineación oficial del equipo 'Deportivo_Kordaka' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Invernalia

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Invernalia va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Zayar Zahidi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Invernalia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Aiert Almiratearena des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Zayar Zahidi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Declan Walmsley va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Lima de Invernalia es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Rafael Amorós de Invernalia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Aiert Almiratearena va prendre el seu rol al minut 25.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Enric Sau va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Oliver.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Invernalia va fer una substitució al minut 80. Ignacio Torres Arroyo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego Carrasquedo.

Deportivo_Kordaka

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Noel Orense, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Felipe Sáez Adán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sergio Graful sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Dx_KdK va estar a punt d'empatar al 56 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Felipe Sáez Adán que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Echeverialzueta per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 60, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Balenciaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pep Lluís Puigserver.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Américo Mongascón, jugador de Dx_KdK, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 24. Ramon Marimon, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.