Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kurtoglu Team (308123) - Caimanes de Comillos Retorcios F.C (1332505) » 501599876: T45/J9/VIII

Liga 501599876 Información oficial sobre el partido 501599876 en Hattrick

24.01.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VIII.834 (54635)

Real Gotham Alineación oficial del equipo 'Real Gotham' en el partido 2 - 1 Caimanes de Comillos Retorcios F.C Alineación oficial del equipo 'Caimanes de Comillos Retorcios F.C' en el partido
Ginés Pompeyo (9') 1 - 0
1 - 1 Miguel Tomé Viniegra (19')
Giuseppe D'aviri (31') 2 - 1
Real Gotham Alineación oficial del equipo 'Real Gotham' en el partido 2 - 1 Caimanes de Comillos Retorcios F.C Alineación oficial del equipo 'Caimanes de Comillos Retorcios F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Gotham Alineación oficial del equipo 'Real Gotham' en el partido 5 - 2 Caimanes de Comillos Retorcios F.C Alineación oficial del equipo 'Caimanes de Comillos Retorcios F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Gotham

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Fabián Cíes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gotham, un peu providencial d'en Ginés Pompeyo va situar el 1-0 al panell digital.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Giuseppe D'aviri de Gotham aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Pedro Barreto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Gerard Barquet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ángel Cabases va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Barreto de Gotham la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Marcos Zubieta de Gotham va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Paco Figueruela de Gotham es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Caimanes de Comillos Retorcios F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Miguel Tomé Viniegra que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ginés Pompeyo es va comportar com un juvenil al minut 2 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Agulló va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Retorcios creava perill des de la dreta al minut 49, però en Edgar Vallejoller, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adrian Leaua desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Retorcios, en Alfredo Gurrea, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.