Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pagan Gods FC (491784) - Destroyers FC (1461249) » 501598778: T45/J1/VIII

Liga 501598778 Información oficial sobre el partido 501598778 en Hattrick

29.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VIII.815 (54616)

Penya Ferru Alineación oficial del equipo 'Penya Ferru' en el partido 2 - 0 Mairena Team Alineación oficial del equipo 'Mairena Team' en el partido
Jaime Manzano Pérez (20') 1 - 0
Ramon Prat (50') 2 - 0
Penya Ferru Alineación oficial del equipo 'Penya Ferru' en el partido 2 - 0 Mairena Team Alineación oficial del equipo 'Mairena Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Penya Ferru Alineación oficial del equipo 'Penya Ferru' en el partido 4 - 0 Mairena Team Alineación oficial del equipo 'Mairena Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Ferru

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jaime Manzano Pérez era molt més ràpid que el defensa Josep Ignasi Bru. Al minut 20, el jugador de Penya va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Ramon Prat va augmentar l'avantatge de Penya a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Penya va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Vicente Fernández, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En José Bascuñan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Penya va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Ramon Prat va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Penya va fer una substitució al minut 51. Manuel Calzón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Coré Dalana.

Mairena Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Marian Voiculescu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ituren Arregiaen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 68 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Òscar Torró amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Mairena van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Pep Maria Esplugas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Ituren Arregiaen de Mairena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pep Maria Esplugas de Mairena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.