Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Si (1456141) - Chocolatero Plus (794863) » 501598068: T45/J5/VIII

Liga 501598068 Información oficial sobre el partido 501598068 en Hattrick

27.12.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VIII.802 (54603)

Cadiz CF Returns Alineación oficial del equipo 'Cadiz CF Returns' en el partido 4 - 2 Espartanos Turolenses Alineación oficial del equipo 'Espartanos Turolenses' en el partido
Roberto Aguado López (12') 1 - 0
Roberto Aguado López (31') 2 - 0
Vador Fosch (33') 3 - 0
3 - 1 Samuel Martínez Montes (58')
Àngel Puigmal (59') 4 - 1
4 - 2 Cai Sandvoss (65')
Cadiz CF Returns Alineación oficial del equipo 'Cadiz CF Returns' en el partido 4 - 2 Espartanos Turolenses Alineación oficial del equipo 'Espartanos Turolenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cadiz CF Returns Alineación oficial del equipo 'Cadiz CF Returns' en el partido 4 - 1 Espartanos Turolenses Alineación oficial del equipo 'Espartanos Turolenses' en el partido
Tiene un resultado normal 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiz CF Returns

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Returns contenien la respiració mentre en Roberto Aguado López s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Roberto Aguado López va augmentar la diferència de Returns a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Returns a 3 - 0. Vador Fosch va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Àngel Puigmal va incrementar l'avantatge de Returns amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Aguado López. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ramon Antillach va entorpir al marcador d'en Miguel Alberto Bendala per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tomi Rahkamaa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Manuel Espiáu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramon Antillach per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Harmen Wiegmann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Alberto Bendala, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eukeni Beloki de Returns amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jesús Guecho, jugador de Returns, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 30. Vador Fosch, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Espartanos Turolenses

Goles Goles

  • 150 Minuto 58 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Samuel Martínez Montes va reduir les distàncies per al Espartanos amb un bon llançament de falta al minut 58. 3 a 1 quedava al marcador.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors de Espartanos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Cai Sandvoss va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Alessandro Pais va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Gabri Serral va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Amadeu Jalmar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Billot de Espartanos es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Gabri Serral no li va importar gens ni mica.