Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casavieja C.F. (773589) - Leikasamgun (1339873) » 501590330: T45/J3/VIII

Liga 501590330 Información oficial sobre el partido 501590330 en Hattrick

13.12.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VIII.664 (54465)

Casavieja C.F. Alineación oficial del equipo 'Casavieja C.F.' en el partido 1 - 0 los cuponeros Alineación oficial del equipo 'los cuponeros' en el partido
Thor Myrdal (51') 1 - 0
Casavieja C.F. Alineación oficial del equipo 'Casavieja C.F.' en el partido 1 - 0 los cuponeros Alineación oficial del equipo 'los cuponeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casavieja C.F. Alineación oficial del equipo 'Casavieja C.F.' en el partido 2 - 0 los cuponeros Alineación oficial del equipo 'los cuponeros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casavieja C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Casavieja s'avançava al marcador al minut 51, després d'un rebot que va caçar en Thor Myrdal per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Casavieja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thor Myrdal en un 1 contra 1 amb el porter Sven Totton, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Nils Lauber-Neumeier del Casavieja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Casavieja per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Thor Myrdal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Ramón de la Vega. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Ramón de la Vega per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sven Totton va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hannes Leopold de Casavieja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los cuponeros

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cuponeros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bogdan Rachwalik, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): cuponeros van sortir al contraatac al minut 73, però Vítor Moreira va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Vítor Moreira, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Ascanio Lalanda ocupà el lloc d'en Kelmen Buztintze al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de cuponeros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Era el minut 58 quan després d'una dura entrada, el jugador Basili Aldrufeu de cuponeros s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): Ascanio Lalanda estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.