Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Invictos TEAM (1339087) - Aldayense CF (1596807) » 501589111: T45/J7/VIII

Liga 501589111 Información oficial sobre el partido 501589111 en Hattrick

10.01.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VIII.642 (54443)

Invictos TEAM Alineación oficial del equipo 'Invictos TEAM' en el partido 1 - 0 CF Bayern Manresa Alineación oficial del equipo 'CF Bayern Manresa' en el partido
Jaume Barberà (89') 1 - 0
Invictos TEAM Alineación oficial del equipo 'Invictos TEAM' en el partido 1 - 0 CF Bayern Manresa Alineación oficial del equipo 'CF Bayern Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Invictos TEAM Alineación oficial del equipo 'Invictos TEAM' en el partido 2 - 1 CF Bayern Manresa Alineación oficial del equipo 'CF Bayern Manresa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Invictos TEAM

Goles Goles

  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jaume Barberà de ITEAM aconseguir un gol al minut 89 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Bernat Cunillera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ITEAM.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Angosto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ITEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): ITEAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Cousa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Luppi de ITEAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CF Bayern Manresa

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tore Jungmeister va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jae-Hyung Yoo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Kazem Sedaghat de Manresa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Benjamin Drescher va estar a punt de posar per davant a Manresa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felipe Colmenero Martínez va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manresa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jae-Hyung Yoo va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Florin Talpău va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 86. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Darío Carondelet va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Nimród Lónyay de Manresa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Serra va prendre el seu rol al minut 38.