Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TAMUDO CF (308773) - San Antonio Icebergs (1335120) » 501587376: T45/J7/VIII

Liga 501587376 Información oficial sobre el partido 501587376 en Hattrick

10.01.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VIII.611 (54412)

RiudeBirres Alineación oficial del equipo 'RiudeBirres' en el partido 4 - 1 Caceres C.F Alineación oficial del equipo 'Caceres C.F' en el partido
0 - 1 Rafa Velasco Nieto (23')
Edwin Werners (27') 1 - 1
Jérémy Friboulet (33') 2 - 1
Jérémy Friboulet (53') 3 - 1
Jérémy Friboulet (80') 4 - 1
RiudeBirres Alineación oficial del equipo 'RiudeBirres' en el partido 4 - 1 Caceres C.F Alineación oficial del equipo 'Caceres C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RiudeBirres Alineación oficial del equipo 'RiudeBirres' en el partido 4 - 0 Caceres C.F Alineación oficial del equipo 'Caceres C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RiudeBirres

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RiudeBirres s'esgargamellaven dempeus per esperonar Edwin Werners que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): RiudeBirres, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Jérémy Friboulet per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, RiudeBirres va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jérémy Friboulet, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): RiudeBirres va aconseguir el 4 - 1 quan Jérémy Friboulet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Bill Christensen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RiudeBirres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gregorio Mazzolani, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Sotomayor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Mariano Rodrigues ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Caceres C.F

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Edgar Tabernero va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rafa Velasco Nieto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Edgar Tabernero l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Enrique Guzmán Zarpas quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Antonello Serra Ruda va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toño Peñate de Caceres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toño Peñate es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Edgar Tabernero de Caceres va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Daniel Hoyos Conde va prendre el seu rol al minut 86.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Martín Ribas, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.