Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siero Central Lechera Asturiana (437764) - Nohel (1336773) » 501586014: T45/J1/VIII

Liga 501586014 Información oficial sobre el partido 501586014 en Hattrick

29.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VIII.587 (54388)

boira Alineación oficial del equipo 'boira' en el partido 1 - 1 TOROLOCO Alineación oficial del equipo 'TOROLOCO' en el partido
Ovidi Soliguer (32') 1 - 0
1 - 1 Gerard Fiblà (78')
boira Alineación oficial del equipo 'boira' en el partido 1 - 1 TOROLOCO Alineación oficial del equipo 'TOROLOCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
boira Alineación oficial del equipo 'boira' en el partido 6 - 2 TOROLOCO Alineación oficial del equipo 'TOROLOCO' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

boira

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Ovidi Soliguer de boira, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Alfredo Blanco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de boira.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio González va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fermín Loaysa rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): boira van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Quiriaco Terrona Benjumea va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El boira ho intentava per la dreta per mitjà de Enol Matas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): boira va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Pintat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josep Navarra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio González.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Enol Matas estava fent un bon partit.

TOROLOCO

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gerard Fiblà.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Abraham Payán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rodolfo Marín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): TOROLOCO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Gerard Fiblà va quedar-se sol davant el porter Sandro Cerezo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): TOROLOCO va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alfredo Salinas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gerard Fiblà va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Efraín Sacande de TOROLOCO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.