Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el wester de saneiro (486926) - Clube Sport Marítimo CSM (799253) » 501583989: T45/J14/VIII

Liga 501583989 Información oficial sobre el partido 501583989 en Hattrick

28.02.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VIII.550 (54351)

spartak que te escupo! Alineación oficial del equipo 'spartak que te escupo!' en el partido 2 - 0 The Blister Alineación oficial del equipo 'The Blister' en el partido
Bram Dechamps (19') 1 - 0
Pedro Poyatos (63') 2 - 0
spartak que te escupo! Alineación oficial del equipo 'spartak que te escupo!' en el partido 2 - 0 The Blister Alineación oficial del equipo 'The Blister' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
spartak que te escupo! Alineación oficial del equipo 'spartak que te escupo!' en el partido 2 - 0 The Blister Alineación oficial del equipo 'The Blister' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spartak que te escupo!

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Bram Dechamps de spartak, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Pedro Poyatos va incrementar l'avantatge de spartak amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlton Lundgren va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Bram Dechamps una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Juan Alas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Norbert Stefan Trost de spartak va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Albert Faulí que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ilun Garobi de spartak va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

The Blister

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Márk Kapuvári va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Matteo Sordini de Blister va abandonar el terreny de joc després de 11 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Gener va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Limay Velasco Manrique no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.