Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malagablaulgrana F.C (47837) - el wester de saneiro (486926) » 501583985: T45/J13/VIII

Liga 501583985 Información oficial sobre el partido 501583985 en Hattrick

21.02.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VIII.550 (54351)

coruña united FC Alineación oficial del equipo 'coruña united FC' en el partido 4 - 1 spartak que te escupo! Alineación oficial del equipo 'spartak que te escupo!' en el partido
Zbyněk Gonda (5') 1 - 0
1 - 1 Johnny Jespersen (30')
Charles Tessier (31') 2 - 1
Angelo Cagnazzo (69') 3 - 1
Marcel Falger (84') 4 - 1
coruña united FC Alineación oficial del equipo 'coruña united FC' en el partido 4 - 1 spartak que te escupo! Alineación oficial del equipo 'spartak que te escupo!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
coruña united FC Alineación oficial del equipo 'coruña united FC' en el partido 6 - 0 spartak que te escupo! Alineación oficial del equipo 'spartak que te escupo!' en el partido
Tiene mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coruña united FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Zbyněk Gonda va donar a coruña un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): coruña s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Charles Tessier per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del spartak. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Angelo Cagnazzo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del coruña es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 69.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): coruña va aconseguir el 4 - 1 quan Marcel Falger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Charles Tessier de coruña va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El coruña ho intentava per la dreta per mitjà de Bartolomé Batalla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Karl Kirchgasser es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Charles Tessier per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jenaro Iztueta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

spartak que te escupo!

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Johnny Jespersen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, spartak, al minut 30. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tjaard Karwacki de spartak va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Albert Faulí al minut 6 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ilun Garobi quasi redueix la diferència al marcador al minut 87, però una gran estirada d'en Amadee Russett va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Pedro Pablo Monroy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Josep Manel Ballester.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 46 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Bram Dechamps va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Josep Manel Ballester tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.