Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petarditos Ath (797780) - Bulls SC (1578578) » 501583077: T45/J10/VIII

Liga 501583077 Información oficial sobre el partido 501583077 en Hattrick

31.01.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VIII.534 (54335)

sanfa Team Alineación oficial del equipo 'sanfa Team' en el partido 3 - 1 Lecce Desnatada Alineación oficial del equipo 'Lecce Desnatada' en el partido
Daniel Pantoja (34') 1 - 0
1 - 1 Quintí Puigentell (35')
Ainsley Pye (44') 2 - 1
Vicente Cuervo (63') 3 - 1
sanfa Team Alineación oficial del equipo 'sanfa Team' en el partido 3 - 1 Lecce Desnatada Alineación oficial del equipo 'Lecce Desnatada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sanfa Team Alineación oficial del equipo 'sanfa Team' en el partido 4 - 1 Lecce Desnatada Alineación oficial del equipo 'Lecce Desnatada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sanfa Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 34 minuts de joc, Daniel Pantoja, corrent com un esperitat, superà primer Quintí Puigentell per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Ainsley Pye, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan sanfa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vicente Cuervo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Eduardo Belda Pérez-Pedrero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eduardo Belda Pérez-Pedrero, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Emelino Torre Diez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José Iglesias Cano havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Govantes de sanfa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignacio Corral de sanfa s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniel Pantoja va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Lecce Desnatada

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Desnatada al minut 35. Quintí Puigentell va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Ismael Bidaurrazaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Desnatada que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Antoan Glishev va encarar al porter al 55, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jesús María Gascón la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Desnatada havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Chuaquín Sampedro de Desnatada va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Toribio Eiré de Desnatada es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Quintí Puigentell que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.