Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sete Cuncas (124014) - Contrabandistas (314994) » 501580747: T45/J1/VIII

Liga 501580747 Información oficial sobre el partido 501580747 en Hattrick

29.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VIII.493 (54294)

C.F. Tome United Alineación oficial del equipo 'C.F. Tome United' en el partido 2 - 1 LA FARFULLICA Alineación oficial del equipo 'LA FARFULLICA' en el partido
Ladislau Alcalde (29') 1 - 0
Ladislau Alcalde (30') 2 - 0
2 - 1 Ghiţă Nicolau (82')
C.F. Tome United Alineación oficial del equipo 'C.F. Tome United' en el partido 2 - 1 LA FARFULLICA Alineación oficial del equipo 'LA FARFULLICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. Tome United Alineación oficial del equipo 'C.F. Tome United' en el partido 3 - 1 LA FARFULLICA Alineación oficial del equipo 'LA FARFULLICA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Tome United

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 29, en José Mulero del TomeUnited va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ladislau Alcalde que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ladislau Alcalde es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En José Mulero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Ladislau Alcalde gairebé va marcar per a TomeUnited des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Guillermo Boti es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Olozaga de TomeUnited va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LA FARFULLICA

Goles Goles

  • 154 Minuto 82 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Ghiţă Nicolau. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Mauro Presedo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Mauro Presedo va estar a punt de posar per davant a FARFULLICA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Posadas va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Mauro Presedo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Marcos Posadas no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Lázaro González va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de FARFULLICA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Lázaro González de FARFULLICA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joan Pere Roses va prendre el seu rol al minut 84.