Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo La Ceiba (777183) - Chorrete CF (433909) » 501580711: T45/J6/VIII

Liga 501580711 Información oficial sobre el partido 501580711 en Hattrick

03.01.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VIII.492 (54293)

FC Noan official Alineación oficial del equipo 'FC Noan official' en el partido 1 - 3 C.B Hospitalet Alineación oficial del equipo 'C.B Hospitalet' en el partido
Valeri Ramellat (42') 1 - 0
1 - 1 Valério Fernando Soares Barbosa (81')
1 - 2 Pol Arimany (83')
1 - 3 Dušan Tomšík (85')
FC Noan official Alineación oficial del equipo 'FC Noan official' en el partido 1 - 3 C.B Hospitalet Alineación oficial del equipo 'C.B Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Noan official Alineación oficial del equipo 'FC Noan official' en el partido 0 - 2 C.B Hospitalet Alineación oficial del equipo 'C.B Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Noan official

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): El porter de official va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Valeri Ramellat va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Clariana va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Marco Viereck va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de official Federico Piñero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Cosmin Tilincă va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Valeri Ramellat, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

C.B Hospitalet

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Hospitalet van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 81, quan Valério Fernando Soares Barbosa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pol Arimany es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Hospitalet l'avantatge per 1 - 3. Dušan Tomšík en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Hospitalet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Perico Entriago va desviar el xut final de Víctor Doreste després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Pol Arimany, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Abdelwassi Merakchi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Perico Entriago, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Casper Hupperts va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelwassi Merakchi de Hospitalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Valério Fernando Soares Barbosa de Hospitalet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casper Hupperts.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Carlo Caivano es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Senoba.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cristofer Urbistondo estava fent un bon partit.