Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Dioses del Olimpo (313276) - Real Barcelona madrid fc (1594392) » 501574085: T45/J2/VIII

Liga 501574085 Información oficial sobre el partido 501574085 en Hattrick

06.12.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VIII.374 (54175)

juneda cf Alineación oficial del equipo 'juneda cf' en el partido 3 - 3 Atrapasueños FC Alineación oficial del equipo 'Atrapasueños FC' en el partido
0 - 1 Ciprian Olaru (5')
Razi Boucetta (38') 1 - 1
1 - 2 Víctor Eriz (60')
Pedro Callejon (67') 2 - 2
2 - 3 Alejandro Rivera (69')
Malo Toledo (74') 3 - 3
juneda cf Alineación oficial del equipo 'juneda cf' en el partido 3 - 3 Atrapasueños FC Alineación oficial del equipo 'Atrapasueños FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
juneda cf Alineación oficial del equipo 'juneda cf' en el partido 4 - 2 Atrapasueños FC Alineación oficial del equipo 'Atrapasueños FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juneda cf

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, juneda aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Razi Boucetta va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del juneda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Callejon, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del juneda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Malo Toledo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El juneda va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pedro Callejon la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Callejon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a juneda per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valdo Silveira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Atrapasueños FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Antoni Armengot va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atrapasueños, Ciprian Olaru, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atrapasueños van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Víctor Eriz.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): En Alejandro Rivera va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 69. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Francisco Núñez-Robles de Atrapasueños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Marcos Francisco Núñez-Robles va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antoni Armengot no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alejandro Rivera no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.