Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tumadrelol (1336410) - Los descartados (1434860) » 501567224: T45/J8/VIII

Liga 501567224 Información oficial sobre el partido 501567224 en Hattrick

17.01.2015 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VIII.251 (54052)

Penya ÉUS Alineación oficial del equipo 'Penya ÉUS' en el partido 2 - 1 Lio Levuelto Alineación oficial del equipo 'Lio Levuelto' en el partido
Cristino Disorna (30') 1 - 0
Jarein Usoategi (42') 2 - 0
2 - 1 Olio Egiralde (67')
Penya ÉUS Alineación oficial del equipo 'Penya ÉUS' en el partido 2 - 1 Lio Levuelto Alineación oficial del equipo 'Lio Levuelto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Penya ÉUS Alineación oficial del equipo 'Penya ÉUS' en el partido 5 - 1 Lio Levuelto Alineación oficial del equipo 'Lio Levuelto' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya ÉUS

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Cristino Disorna, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cristino Disorna va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jarein Usoategi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fernando Ventura va intentar anar-se'n per velocitat al minut 8 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Rafael de Seixas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomás Galarie va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Cristino Disorna es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tomás Galarie al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cristino Disorna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Penya a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Tovar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Tomás Galarie va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Clarencio Almofrei es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Canuto Fachuzo de Penya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lio Levuelto

Goles Goles

  • 150 Minuto 67 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Olio Egiralde va reduir les distàncies per al Levuelto amb un bon llançament de falta al minut 67. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Olio Egiralde va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Levuelto va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Melitón Soneira de Levuelto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Miquel Àngel Mercadé de Levuelto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Levuelto va fer una substitució al minut 36. Teo Soto Domecq va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego Germán Poveda.