Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPARTA DE LEVANTE (1419566) - Sajalucas CF (437472) » 501561147: T45/J1/VIII

Liga 501561147 Información oficial sobre el partido 501561147 en Hattrick

29.11.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VIII.143 (53944)

mellyteam Alineación oficial del equipo 'mellyteam' en el partido 2 - 3 C.B LUCENTUM Alineación oficial del equipo 'C.B LUCENTUM' en el partido
Gandara Eguía (15') 1 - 0
1 - 1 José Velicia (55')
1 - 2 Josep Miquel Audí (64')
1 - 3 Fernando Ocio (74')
Manuel Madariaga Sáenz (82') 2 - 3
mellyteam Alineación oficial del equipo 'mellyteam' en el partido 2 - 3 C.B LUCENTUM Alineación oficial del equipo 'C.B LUCENTUM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mellyteam Alineación oficial del equipo 'mellyteam' en el partido 3 - 1 C.B LUCENTUM Alineación oficial del equipo 'C.B LUCENTUM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mellyteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del mellyteam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gandara Eguía va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passava el minut 82 del matx, quan l'atent Manuel Madariaga Sáenz va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Manuel Madariaga Sáenz del mellyteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan Romeu Fabrer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adolfo Saenz Rubio de mellyteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferrán Gil de mellyteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergi Bodí de mellyteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.B LUCENTUM

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): LUC van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 55, quan José Velicia va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LUC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Josep Miquel Audí.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Gandara Eguía s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Fernando Ocio, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LUC, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Fernando Ocio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergi Bodí no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Jánez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Endrike Garra de LUC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Souhaïb Dahmane va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de LUC es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.