Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Byfrancho+10 (491048) - CSNPJ allblacks (1601522) » 501552586: T45/J2/VII

Liga 501552586 Información oficial sobre el partido 501552586 en Hattrick

06.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VII.1014 (39050)

Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 1 - 1 CANSINOLPIJO F.C. Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO F.C.' en el partido
Cyril Pavie (76') 1 - 0
1 - 1 Arnau Pedragosa (86')
Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 1 - 1 CANSINOLPIJO F.C. Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club de Amigos del Chuletón Alineación oficial del equipo 'Club de Amigos del Chuletón' en el partido 1 - 2 CANSINOLPIJO F.C. Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,0 % 44,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Amigos del Chuletón

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cyril Pavie va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Chuletón van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Ingas Konošionokas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Chuletón van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 84 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Manuel Cincunegui, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ingas Konošionokas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Manuel Cincunegui de Chuletón va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

CANSINOLPIJO F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Arnau Pedragosa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Klement Vojtašák ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Aitor Aginaga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nguyễn Ưng Du va ridiculitzar a en Cyril Pavie amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Ernesto Durán després que el jugador de CANSINOLPIJO li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): CANSINOLPIJO va fer una substitució al minut 36. Quentin Brandy va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Arnau Pedragosa.