Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kingsbrigde F.C. (797604) - CD Boquiñeniiiii (1601174) » 501546663: T45/J6/VII

Liga 501546663 Información oficial sobre el partido 501546663 en Hattrick

03.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VII.908 (38944)

Kingsbrigde F.C. Alineación oficial del equipo 'Kingsbrigde F.C.' en el partido 2 - 0 JUBILADOS Alineación oficial del equipo 'JUBILADOS' en el partido
Vũ Trung Lành (34') 1 - 0
Vũ Trung Lành (73') 2 - 0
Kingsbrigde F.C. Alineación oficial del equipo 'Kingsbrigde F.C.' en el partido 2 - 0 JUBILADOS Alineación oficial del equipo 'JUBILADOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kingsbrigde F.C. Alineación oficial del equipo 'Kingsbrigde F.C.' en el partido 2 - 1 JUBILADOS Alineación oficial del equipo 'JUBILADOS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,9 % 5,1 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kingsbrigde F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pol Veny arribés a peus de Vũ Trung Lành, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kingsbrigde el 1 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Kingsbrigde va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vũ Trung Lành va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jon Petersen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Gabriel Lanuza del Kingsbrigde ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Diego Viuda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Antonio Corbet va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Jon Petersen de Kingsbrigde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Kingsbrigde es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jon Petersen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Angel Karagyozov al camp.

JUBILADOS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUBILADOS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bohdan Sidoruk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): JUBILADOS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Marco Di Natale va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): JUBILADOS va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kevin Doms que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bohdan Sidoruk de JUBILADOS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volker Röhrmoos de JUBILADOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.