Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juuij (1371037) - Rayo Planense (800055) » 501546603: T45/J6/VII

Liga 501546603 Información oficial sobre el partido 501546603 en Hattrick

03.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VII.907 (38943)

Torreciudad Deportiva Alineación oficial del equipo 'Torreciudad Deportiva' en el partido 3 - 3 Slask Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Slask Hospitalenc' en el partido
Umut Artunç (32') 1 - 0
1 - 1 Miguel Campillo (40')
1 - 2 Miguel Campillo (76')
1 - 3 Miguel Campillo (86')
Arjaan Depypere (87') 2 - 3
Gaffar Sarıkaş (88') 3 - 3
Torreciudad Deportiva Alineación oficial del equipo 'Torreciudad Deportiva' en el partido 3 - 3 Slask Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Slask Hospitalenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Torreciudad Deportiva Alineación oficial del equipo 'Torreciudad Deportiva' en el partido 2 - 7 Slask Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Slask Hospitalenc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torreciudad Deportiva

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Umut Artunç, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Torreciudad es posava per davant!
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els seguidors del Torreciudad van tornar a saltar d'alegria al minut 87. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Arjaan Depypere que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Gaffar Sarıkaş gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alessandro Pruijssen va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arjaan Depypere va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Arjaan Depypere hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gerald Shearer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Kristóf Hegedűs de Torreciudad va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Straßberger va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Torreciudad es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Totko Bonev no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Norman Kutlár al camp.

Slask Hospitalenc

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Miguel Campillo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miguel Campillo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Miguel Campillo va aprofitar un error defensiu al minut 86, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Hospitalenc.
  • 109 Minuto 88 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Andrea Diano es va complicar la vida al minut 88 intentant esquivar Gaffar Sarıkaş en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Torreciudad, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Alejo Monzón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Miguel Campillo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Alejo Monzón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Ricón de Hospitalenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Diano de Hospitalenc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.