Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Vitae (1414239) - AMDG VIGO (1371281) » 501546135: T45/J2/VII

Liga 501546135 Información oficial sobre el partido 501546135 en Hattrick

06.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VII.899 (38935)

Bocataoreja Alineación oficial del equipo 'Bocataoreja' en el partido 3 - 0 Real Murcia. Alineación oficial del equipo 'Real Murcia.' en el partido
Kiriam Agüero (35') 1 - 0
Josef Berruyer (40') 2 - 0
Alejandro Prieto (72') 3 - 0
Bocataoreja Alineación oficial del equipo 'Bocataoreja' en el partido 3 - 0 Real Murcia. Alineación oficial del equipo 'Real Murcia.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bocataoreja Alineación oficial del equipo 'Bocataoreja' en el partido 3 - 0 Real Murcia. Alineación oficial del equipo 'Real Murcia.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bocataoreja

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bocataoreja van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kiriam Agüero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bocataoreja pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josef Berruyer va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Bocataoreja va aconseguir el 3 - 0 quan Alejandro Prieto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Diego Ortiz Diaz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Bocataoreja per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Ortiz Diaz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Alejandro Prieto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adam Hækkerup va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Josef Berruyer de Bocataoreja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jalo Lempiäinen de Bocataoreja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jalo Lempiäinen de Bocataoreja va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Real Murcia.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Raymundo Domingo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Michał Klimiuk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Fabrizio Damiano va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Michał Klimiuk no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fabrizio Damiano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 17 de partit, quan un jugador de R.Murcia, en Tomás Loayza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.