Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

drozoro (491479) - Sporting de Bilbao (314083) » 501545762: T45/J6/VII

Liga 501545762 Información oficial sobre el partido 501545762 en Hattrick

03.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VII.892 (38928)

La Peladilla Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Peladilla Mecánica' en el partido 0 - 3 Sporting de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Sporting de Bilbao' en el partido
0 - 1 Xoaquín Leirado (21')
0 - 2 Sebastià Arola (51')
0 - 3 Sandro Iribi (76')
La Peladilla Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Peladilla Mecánica' en el partido 0 - 3 Sporting de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Sporting de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Peladilla Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Peladilla Mecánica' en el partido 2 - 0 Sporting de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Sporting de Bilbao' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Peladilla Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Victor Negrici del Peladilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Peladilla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Evencio Juvino en un 1 contra 1 amb el porter Javier Sena, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Paco Muñoz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nabor Castellote va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Evencio Juvino de Peladilla va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Peladilla va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Javier Sena no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Sporting de Bilbao

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sporting eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 21, Xoaquín Leirado va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sebastià Arola, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Sporting el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sandro Iribi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Alain Susaeta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.