Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gure auzune (1580373) - Sport Green (491266) » 501543612: T45/J13/VII

Liga 501543612 Información oficial sobre el partido 501543612 en Hattrick

21.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VII.853 (38889)

Gure auzune Alineación oficial del equipo 'Gure auzune' en el partido 0 - 1 iReNikaH CF Alineación oficial del equipo 'iReNikaH CF' en el partido
0 - 1 Gene Di Massimo (19')
Gure auzune Alineación oficial del equipo 'Gure auzune' en el partido 0 - 1 iReNikaH CF Alineación oficial del equipo 'iReNikaH CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gure auzune Alineación oficial del equipo 'Gure auzune' en el partido 2 - 0 iReNikaH CF Alineación oficial del equipo 'iReNikaH CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gure auzune

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Sven Bodien quasi empata el partit al minut 43, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihailo Egić de auzune va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juraj Biner.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Luis Manlio de auzune amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Coré Sola va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

iReNikaH CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de iReNikaH. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gene Di Massimo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de iReNikaH, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Aksel Lindegaard va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de iReNikaH va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aksel Lindegaard, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Albert Nevin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en George-Alexandru Toancă, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sjef Marijnissen de iReNikaH es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): El jugador de iReNikaH Alfonso Iacono va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Konrad Dycha va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Geoffroy Laurent no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.