Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diabeticos futbol club (1461250) - Arrakis Club (121475) » 501542430: T45/J12/VII

Liga 501542430 Información oficial sobre el partido 501542430 en Hattrick

14.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / VII.832 (38868)

diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido 0 - 3 Las Valles CF Alineación oficial del equipo 'Las Valles CF' en el partido
0 - 1 Andoitz Antxizahar (59')
0 - 2 Usep Lase (74')
0 - 3 Heinz Hirm (76')
diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido 0 - 3 Las Valles CF Alineación oficial del equipo 'Las Valles CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido 2 - 0 Las Valles CF Alineación oficial del equipo 'Las Valles CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diabeticos futbol club

Goles Goles

  • 109 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Petar Vojnić es va complicar la vida al minut 76 intentant esquivar Heinz Hirm en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Valles, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Las Valles CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Valles va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andoitz Antxizahar va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Valles l'avantatge per 0 - 2. Usep Lase en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Péter Koncz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andoitz Antxizahar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Valles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Heinz Hirm, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xoel Paris, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.